Facebook-phone-Call-friend-1Pentru a-și extinde popularitate si a-si menține clienții, facilitându-le conversația zilnică,  Facebook dorește să introducă în chatul online – mesageria video.

Aceasta tinde sa apară pe rețeaua de socializare chiar de luna viitoare, care o vom putea utiliza,la fel, si cu o adresă de mail sau un număr de telefon.

Pentru  a crea astfel de aplicație, programatorii de la Facebook au cumpărat aplicația de mesagerie mobilă WhatsApp pentru 16 miliarde $, pentru a-si înlocui ratarea precedenta numită Poke. Ulterior, aceasta aplicație a fost redenumită Slingshot, si, odată cu instalarea ei, ar trebui să șteargă automat orice imagine sau film trimis dupa primă vizualizare. Ceea ce poate fi si un handicap dacă nu va veni cu mai multe opțiuni.În prezent, studiile indică faptul că oamenii – și în special adolescenții – sunt din ce în ce mai puțin activi pe rețelele sociale și extrem de activi în aplicații de mesagerie. Astfel nu e de mirare incercările Facebook-lui de  a-și intări serviciile de mesagerie prin inovații, fără a ține cont de preț.

aplicatie-gratis-messenger-telefon

(via  Sursa1   Sursa2 )