Social Innovation Camp este un eveniment ce uneşte dezvoltatori de software şi designeri cu oameni care au o idee ce poate schimba o problemă socială prin intermediul tehnologiilor (site-uri web şi/sau aplicaţii mobile).

Noi credem că tehnologiile informaţionale: tehnologii web şi aplicaţii mobile, au un imens potenţial de a schimba societatea în diferite moduri: modul în care tinerii deţin puterea tehnologiilor într-o manieră responsabilă, care se bazează pe furnizarea serviciilor care ar genera un trai sănătos, fericit , sau cum ei diferenţiază nevoia de schimbare a lucrurilor ce afectează societatea.

Dar, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să înţelegem că oamenii au nevoie cu adevărat să înceapă construirea de metode – tehnologe noi care au un impact asupra societăţii – totul este posibil la Social Innovation Camp.

Prin acest eveniment neobişnuit şi creativ aducem împreună cei mai talentaţi dezvoltatori de software şi designeri ce pot schimba nevoile sociale reale prin prototipuri eficiente bazate pe soluţii web.