criacao_de_sites

Te-ai gândit vreodată că poți să asculți sunetul calm al ploii fără ca afară să plouă, sau ca ai putea să te calmezi facând absolut nimic pentru 2 minute sau din contra să te concentrezi mai bine ascultând muzica destinată acestui proces? Există site-uri care îți permit să faci asta și redau sunetele favorite cu cea mai mare acuratețe.

1) www.donothingfor2minutes.com.Da, pur și simplu stai și asculți sunetul relaxant al valurilor mării și al pescărușilor ce te revigorează și  “teleportează” pe o plajă frumoasă. Ești oare în stare să nu faci nimic pentru 2 minute?

2) www.calm.com,de asemenea îți oferă posibilitatea de a sta în liniște și îți încarcă mintea cu gînduri pozitive și relaxante. Poți seta timpul sesiunii de relaxare și poți alege background-ul favorit din variația impresionantă.

3) www.simplynoise.com, folosește sunete  “albe”, “roz” și “cafenii”. Doar alege culoarea, setează volumul și bucurăte de sunet.

4) www.rainymood.com. Aici poți asculta sunetul ploii, furtunii și chiar ciripituri de păsări

5)Cu  www.naturesoundsfor.me poți ușor să combini patru sunete diferite din natură,  de exemplu bătăile inimii, ciripitul de păsări, ploaie, artificii. De asemenea poți să înregistrezi combinația și să o asculți mai tîrziu offline.

6) Cu www.getworkdonemusic.compoți să te concentrezi asupra lucrului tîu în timp ce asculți muzică inspirațională.

Viața noastră devine din ce în ce mai dependentă  de mediul virtual . Realitatea transpusă în acest mediu reprezintă un plus pentru cei care nu au timp sau resurse să plece undeva departe pentru a descoperi lucruri frumoase, acestea sunt acum la un click distanță de noi.

sursa: adme.ru