FBcover-01 - Copy O tradiție a moralității dictează că- de sărbători trebuie să fim mai buni. MediaPoint continuă tradiția și organizează pentru al treilea an consecutiv, Caravana de Crăciun ce are drept scop ajutorarea persoanelor cu care viața a fost mai puțin generoasă. În perioada 12-23 decembrie, te invităm să contribui la umplerea sacului cu bunuri pentru 4 familii nevoiașe din raionul Orhei.

Deși misiunea MediaPoint este dezvoltăm o comunitate de oameni şi idei și să promovăm inovaţia socială prin intermediul New Media, în pragul sărbătorilor de iarnă, am hotărât să ieșim iar din zona online-ului.  În acest an, Caravana MediaPoint vine să ajute 4 familii social-vulnerabile cu copii cu vârsta între 2-15 ani. Dacă anul trecut familiile beneficiare au fost din satul Puhăceni și Roșcana, anul acesta organizatorii au optat pentru familiile din raionul Orhei care au fost selectate prin intermediul asistentului social, Elisaveta Iurcu.

” Așteptările sunt mari. Îndemnăn lumea să se implice și să fie receptivă. În final, împreună cu contribuția fiecăruia care va participa la caravană, vrem să reușim să aducem fericirea pe fețele copiilor. Vrem să le creăm o atmosferă de sărbătoare” susține coordonatorul Caravanei, Alina Nastas. Caravana MediaPoint începe adunarea bunurilor începând cu ziua de Hands holding beautiful gift boxastăzi, vineri, 12 decembrie. Timp de 12 zile, toți cei care vor să devină un spiriduș al Moșului și să aducă lumina pe chipul copiilor nevoiași, sunt așteptați să contribuie cu bunuri materiale sub formă de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, alimente și/sau bani. Dacă mai ai haine din adolescență sau jucării ce își caută un nou stăpân, poți contribui și tu. Te așteptăm, până la data de 23 decembrie în oficiul 534, Casa Presei, str. Pușkin 22, în intervalul de ore 18.00-19.00. Pentru alte detalii, puteți contacta organizatorii la numărul de telefon  060640814. 

În ziua de Crăciun, la data de 25 decembrie, toate darurile vor ajunge la destinație. Fiecare dintre noi trebuie să simtă din plin magia sărbătorilor de iarnă.

Ludmila Popescu