modern_communication_technology_flat_illustration_by_cursorch-d72tm9f De multe ori, ni se pare că timpul se contractă și ne-am dori ca ziua să aibă mai multe ore pentru a îndeplini tot ce ne-am propus. Fie că ne dorim să prevenim pierderea timpului sau vrem să fim mai productivi, iată șapte aplicații care ne pot ajuta potrivit Bussines Insider.

Sunrise este o aplicație-calendar, cu o interfață simplă și frumoasă și care se conectează cu alte aplicații precum Facebook, Google Maps și Evernote.

Timewast Timer, aplicația care te pedepsește dacă petreci mai mult de o oră pe Facebook în fiecare zi. Aplicația te taxează cu un dolar de fiecare dată când depășești ora zilnică de Facebook.

Freedom îți blochează site-urile care îți distrag atenția. Poți să îți creezi un set de site-uri pe care consideri tu că pierzi timpul și astfel să te asiguri că nu le vei accesa – altfel îți blochezi conexiunea la internet.

Checky  ține cont de cât timp petreci verificându-ți telefonul. Este o aplicație care numără de câte ori pe zi îți verifici telefonul și este utilă dacă încerci să te deconectezi de la lumea virtuală și vrei să îți limitezi timpul petrecut pe smartphone.

Take a Five îți limitează timpul de procrastinare: când vrei să iei o pauză, selectezi numărul de minute pe care ți le acorzi, apoi navighezi pe internet până sună clopoțelul.

Plan este o aplicație elegantă care te ajută să îți organizezi programul: îți afișează toate lucrurile pe care le ai de făcut și toate locurile unde trebuie să ajungi. Îți poate bloca anumite intervale orare pentru a te concentra asupra unei sarcini și îți poate reorganiza ziua pe parcurs ce apar lucruri noi. De asemenea, se folosește de informațiile privind stilul tău de lucru și îți arată când și unde ești cel mai productiv.

sursa: wall-street